СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 06.06.2022 – 12.06.2022

x


Водещ фокус за повечето от вас са партньорските взаимоотношения. През тази седмица  вие може да ги оздравите чрез разяснителни разговори, които може да се окажат и доста конструктивни, тенденцията ще се усили в края на тази и началото на следващата седмица, когато имате шанс да ги стабилизирате, можете да поставите и своеобразно ново начало,  което е по-позитивно за вас. 

Ако сте сами, можете да срещнете любовта, като лек флирт може да прерасне в нещо повече…

Някои от вас могат да припознаят интересна личност в лицето на свой колега/колежка.

Когато става въпрос за професионалната ви реализация, тогава следва да се каже, че вие можете да преодолеете някаква трудност или спорен въпрос, който не е от вчера. Ако има такъв, той сега ще ескалира и ще клони към развръзки. Има голяма вероятност подобна тема да се разреши спонтанно, защото е изгубила актуалност и остава зад гърба ви,  разрешава се от само себе си, минала е давност и т.н. Ако това не винаги е така, тогава вие може да скъсате служебни отношения и дори договори, за да си потърсите и намерите нещо друго и по-подходящо.

През втората част от седмицата нарастват шансовете да спечелите нещо важно за вас, към което сте се стремили дълго време, може да повишите доходите си, да получите вид удовлетворение, чисто материално, но не само.

Мнозина ще могат да разчитат и на твоето семейство, можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване.

В ежедневието буквално ще ескалират изненади, част от тях ще са приятни и под формата на внезапни шансове, от които да се възползвате, други ще показват слаби звена, които трябва своевременно да отстраните.

Обединяващо правило е, че в края на тази и началото на следващата седмица вие може да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите какво обновление предстои във вашия  ритъм на живот.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ