СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 06.06.2022 – 12.06.2022

x


Повечето от вас са в трансформиращ период, когато могат или трябва да направят избор,  който ще повлияе благоденствието и сигурността – в един по-широк смисъл.

Преобразуванията, които може да допуснете, може да се окажат базисни и отразяващи се на всички нива от вашия живот, например среда на съществуване и семейство, финансово състояние, партньорски отношения и т.н.

През тази седмица може да проведете разяснителни или доста конструктивни разговори, които ще ви помогнат да изчистите евентуални различия между вас и важни за вас хора.

Тенденцията ще се усилва през втората част на периода и ще се отрази на вашите връзки, лични и делови.

Под въздействие на изказани думи вие ще имате възможност да укрепите партньорски отношения, така и ще бъде, когато те са перспективни.

Все пак трябва да се има предвид, че околните могат да ви изненадват, посланията не са еднозначни, в едни от случаите това ще разнообрази и освежи вашите контакти, но в други – може да настъпи рязко отчуждение дори раздяла, ако те са били ненадежни или безперспективни.

Тази тенденция ще е особено валидна в края на тази и началото на следващата седмица и може да се окачестви като показателен и тестови период, и нека той да ви зарадва.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени