СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 09.10.2023 – 15.10.2023

x


Вашите амбиции  за по-добър социален статус и вид стабилност на различни нива перманентно ще се усилват и ще ви карат да демонстрирате най-доброто от себе си по един безкомпромисен начин. Вие ще проявявате висока взискателност, както към себе си, така и към близкото си обкръжение.

В повечето случаи вашето поведение ще буди  уважение и респект. Мнозина от вас ще се мобилизират, ще се стремят да се измъкнат от евентуални слаби звена, които са ги спъвали или ограничавали в миналото…

Постепенно ще преодолеете някаква сложна ситуация, затова ще ви помага собствения ви подход, а понякога и определени личности,  които застават на ваша страна и ви пазят гърба,  ако се нуждаете от това.

Може да не ви е твърде лесно да балансирате между лични и служебни приоритети. Някой от вас ще бъдат по натоварени и над обичайното със семейни,  битови или имотни приоритети.

Сега се намира изход и решение,  възползвайте се, действайте стратегически, преговаряйте за интересите си и в по-далечна перспектива,  така всичко ще е наред.

Ако се нуждаете  от вид алтернативи, „ аварийни изходи“,  тогава ще ги намирате, защото ще имате на кого да разчитате,  понякога това ще бъде собствената ви изобретателност,  но и доза късмет.  Звездите настойчиво ще ви подтикват да промените нещо в ритъма си на ежедневие,  да оставите зад гърба си ангажименти, които само ви натоварват,  но не ви носят удовлетворение, все пак ще бъде въпрос на избор от ваша страна как ще реагирате.

Хубаво е да вземете мерки, за да не се почувствате изтощени  в близко бъдеще…

На този фон- нараства необходимостта да се доказвате в колектив,  на работното място и не само. Причините за това могат да бъдат различни-  защото ескалират промени във вашата среда или пък- само като обединявате усилия или попаднете под нечия опека  ще постигате желанията си, а може би- за да не бъдете изместени…

На 14-ти октомври  предстои Новолуние,  което е със Слънчево затъмнение  и то ще усили тези послания към вас и съответни процеси… През следващите седмици  и дори месеци, да кажем- през едното полугодие и до април 2024 г,  вие ще промените вашето обществено положение, вашият социален статус… В началото винаги по-лесно се влияе, така че е препоръчително да обединявате усилия с хора,  с които гледате в една посока, но да страните от други,  които могат да се превърнат в спирачка  за ваши честолюбиви планове… Ще имате достатъчно подсказки,  ще можете да направите нужните анализи. Хора от миналото могат да напомнят за себе си, вие ще решите как да реагирате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени