СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 09.10.2023 – 15.10.2023

x


През настоящата седмица предстои знаково астрологично събитие, на 14 февруари това ще бъде Новолуние със Слънчево затъмнение.

Това Новолуние е едно от най-важните за вас за цялата   2023 г.,  то ще отключи процеси,  които ще променят вашия социален статус, кариерно развитие,  обществено положение…

Някои от вас  ще получат силен импулс да постигнат значими успехи,  към които са се стремели дълго и ето, че сега се отключва удобна перспектива.

Мечти,  които кореспондират с вашия път и предопределеност- постепенно ще започна да се реализират, имплантират във вашия живот. Тази тенденция ще продължи да се развива и прораства и през следващите седмици, месеци и полугодие. До април 2024 г.-  вие действително ще извършите едни от най-значимите трансформации във вашия живот. Крайният резултат ще зависи много от това- в каква посока вливате тази мощна енергия. Някой от вас ще си върнат нещо от миналото, което не е трябвало да напуска живота им. Други  и точно на обратно- завинаги ще се разделят с нещо,  което не кореспондира с техния път и предопределеност.

Случващото се ще ви насочва по един естествен начин, препоръчително е да се  движите по течението, а не срещу него, защото така едва ли ще стигнете далеч или това ще ви струва скъпо.

Информационният поток е много усилен, стигате до дъното на истини, чувате новини, провеждате разяснителни разговори и преговори, които имат широко и дългосрочно отражение.

В този процес ще укрепите контакти, които са издържали своеобразна проверка за лоялност, останали връзки и дори договори- ще бъдат прекратени.

Хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл- ще ви помагат,  въодушевяват, ще играят положителна роля  в живота ви. Вашата популярност перманентно ще се увеличава,  защото социалната ви активност или понеже  получавате вид одобрение  от страна на околните…

Може да попаднете под опеката на конкретна личност, която преобразява бъдещи перспективи на развитие, сменя вашите позиции в колектив  или дори самата ви среда…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени