СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 10.04.2023 – 16.04.2023

x


През настоящата седмица може да получите голяма радост, сбъдване на съкровено желание, които се продуцират от любими хора, това може да е ваш партньор, дете, ако имате такова.

Вероятно ще намирате време и за развлечения, може да си устроите някакъв празник и да прекарате чудесно.

Отличен момент да порадвате сърцето си, да осъществите мечта, част от шансовете ще застават сами на пътя ви, защото вече определени тенденции са зададени, но други е добре вие да отключите и чрез собствената ви инициативност.

Ще се радвате на все по-голяма добронамереност, разбиране от отсрещната страна, от ваш партньор, от другите – общо.

Същевременно, ако в миналото са се натрупали някакви недоразумения, то те ще изискват разяснение преди да продължите напред.

По-добре ще си прекарвате навън, отколкото у дома. Във вашия дом може да ескалират задължения, които по-скоро ви натоварват, може да избегнете това чрез пътувания, като сте социално по-активни и не се задържате твърди у дома.

В друг случай – може да надникнете в по-далечното бъдеще и да видите какво трябва да преодолявате в този сектор от живота си, който е свързан с битови приоритети, семейно разбирателство, вместо живеене, недвижимо имущество.

Нека това да се превърне в повод да си изградите правилна стратегия и чрез внимателен анализ как ще преодолеете съответни различия или предизвикателства, как ще ги превъртите в полза.

Анализирайте, направете си план. В чисто професионален аспект получавате подкрепа от страна на важни за вас хора, колеги, това води до стабилизация или дори и повишаване на доходите, ако условията на труд го позволяват.

Ако имате собствен бизнес – можете да постигнете забележителни резултати, успехи, на които да разчитате през следващите месеци и дори години.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени