СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 10.04.2023 – 16.04.2023

x


През настоящата седмица вие имате възможност да направите пробив в професионалната си реализация. Част от шансовете могат да застанат сами на пътя ви и следствие на усилия,  които сте полагали до този момент, като своеобразна награда.

Вие може да зададете едно голямо ново начало на работата си, така че да вземете по-престижни позиции, така че да имате шанс да се развивате и през следващите месеци, а може и години.

Ако настоящата работа не ви удовлетворява, тогава е подходящо да си потърсите и намерите нова, ако това се случи, тогава тези ангажименти ще кореспондират с вашия потенциал, ще ви носят удовлетворение и вие ще можете да просперирате, поне в повечето случаи…

Струва си да бъдете по-инициативни в тази сфера от вашия живот. Ежедневието ви може да е наситено с дела, натоварено, но и съпътствано с доста шансове, не рядко почти на всяка крачка, възползвайте се! Партньорските отношения – имате възможност да оздравите  връзката си с любим човек като водите разяснителни разговори и изчиствате евентуални недоразумения.

Възможно е такива да ескалират, понякога и по-чисто финансови въпроси, делегиране на отговорности и т.н. Възможно е вашите разходи да нараснат, но това мога да бъдат полезни или неизбежни инвестиции в близките ви, дори във вас самите, за повече развлечения и т.н. Ако всичко е добре премислено, тогава е наред.

Ако в миналото между вас и вашия партньор са се натрупали недоразумения, които будят понякога и подозрения, сега това може да предизвика разяснителни разговори, сблъсък с истини, нека това да укрепи чувствата между вас, а не обратното.

Така и ще бъде, ако не са преминати някои граници.

Някои от вас може да бъдат привлечени от желание за пътувания, ако това се осъществи, ще прекарате приятно.

Ако сте сами – може да срещнете доста енергична и интересна личност на път.

Човек, стоящ далеч от вас, привлича вниманието ви, оказва ви силно въздействие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени