СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 10.06.2024 – 16.06.2024

x


Звездите ви концентрират силно върху вашите партньорски отношения. В повечето случаи вие се радвате на подкрепа и добронамереност от отсрещната страна.

Въпреки всичко,  ако в миналото са се натрупали някои различия,  неразрешени въпроси и казуси, които ви тежат, сега те могат да ескалират  и да изискват вид разрешение,  разяснителни разговори.

Ако се придържате към обективност,  балансирате между вашия интерес и този на отсрещната страна,  тогава случващото се сега ще оздрави връзките ви,  защото съзнателно и целенасочено ще сте отстранили слаби  звена. Виждате какво подкрепя добрия тон  и какво евентуално може да ви раздели,  набледнете на позитивите и отстранете  различията,  ако прецените, че това си заслужава.

Домашни и битови казуси и могат да ви натоварват над средното ниво,  чудесно би било, ако имате време,  което да прекарвате повече време навън и в приятна компания,  не се застояват и много вкъщи,  тогава може да си спестите някои неприятни емоции. Ако в някой случай това е невъзможно,  тогава може да залагате на конструктивен подход,  съпътства с повече търпение и разбиране.

Създавате тенденции в дългосрочен аспект за важни за вас отношения, партньорски, семейни или такива,  които влияят на вашата сигурност,  имайте го предвид и насочвайте внимателно.

На работното ви място може да ескалира известно напрежение,  пазете се от конфликти с недоброжелатели или власт- имащи личности, за да си спестите дълги противопоставяния и със съответните последици.

Ако това е невъзможно,  тогава ще прекратите служебни контакти и договори,  които са изчерпани.

Бъдете внимателни и когато пътувате,  нека вашият автомобил да е изряден. Моментът не е подходящ за закупуване на автомобили.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени