СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 10.06.2024 – 16.06.2024

x


Ежедневието на мнозина е изпълнено с множество ангажименти и дори над средното ниво. Същевременно,  от вас ще се изисква да бъдете максимално мобилизирани,  за да изпъкнете,  да отговорите на повишени изисквания и очаквания,  за да не позволите да бъдете изместени.

В обкръжението ви ще има хора,  които ще ви подкрепят и ще са добронамерени,  но е твърде вероятно да има и други,  които застават на пътя ви към успеха.

Вие може да си изградите различни стратегии- чрез конструктивни разговори може да изчистите различия,  да отговорите на вид претенции от страна на влиятелни и власт- имащи личности,  които влияят на кариерното ви развитие.

Чрез аргументиран подход и изказ,  вие може да наложите мнението и авторитета си.  Трябва да внимавате,  така че да не се въвлечете във  вид противопоставяния и спорове,  които ще напрегнат най-близката среда или пък ще се изчистя трудно.

Ако в някой случай това е невъзможно,  тогава вие ще прекратите контакти с колеги,  а понякога това дори може да бъде договори,  така че да се преместите и да си намерите друго и по-подходящо място за вас.

Не са изключени повишени разходи,  но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции- във ваш бизнес,  вас самите или пък близки и любими хора.

Все пак е полезно да се пазите от прекалено големи харчове или рискови действия,  които могат да ви дестабилизират финансово.

Звездите ще изискват да проследите в дълбочина причинно-следствени връзки,  съответно- Какво допринася за благоденствието ви,  така че да си изберете оптимално правилна и печеливша стратегия и то в по-далечна перспектива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени