СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП стрелец 10.10.2016 – 16.10.2016

x

9-Sagitarius


Вашите желания и мечти се разпалват под влияние на нови възможности, които се оформят на хоризонта, личности от близкото ви обкръжение, подклаждащи високите ви амбиции, а и шансове да преобразите начина си на съществуване и то в посока- заемане на по-престижна позиция, но благодарение на своеобразна опека и/или даване на „зелена светлина” от водещи авторитети в живота ви. Каквото и да е, следва да се възползвате от благоволението на звездите, въпреки че ще ви се налага да платите някаква съизмерима цена- буквално или в преносен смисъл и под формата на инвестиция в по-добрия ви имижд, в бизнес или контакти…

През тази седмица разбирате в по-остра форма- кои са пробойните, от какво трябва да се пазите, за да не търпите загуби, на кого можете да разчитате и т.н.

Някой от вас ще влязат в своеобразна битка, така че да получат онова, което им се полага по право и –да, шансовете да спечелят са значими, стига да преследват целите и намеренията си до край.

Въпреки всичко, финансови рискове не се препоръчват, вие сте в етап, през който е възможен рязък завой, обрат в благосъстоянието ви в много широк диапазон- от крупни печалби до подобни загуби, крайният изход е закодиран в значима степен в дребния щифт и подробностите, за които следва да внимавате,  а също- дали са натрупани някакви дългове, принудителни плащания, уреждане на имуществени казуси и т.н. В такъв случай е препоръчително да търсите влиятелни особи, професионалисти и доказано доверени лица- които ще ви помогнат, ако поискате, ще се превърнат в буфер на не едно предизвикателство.

В любовта продължават да прозират преоценки, тайни чувства или паралелни възможности, които в края на октомври ще станат доста явни.

До сряда – интересни, вълнуващи, полезни-новини и срещи.

В четвъртък и петък тонусът ви не е много висок, може да се „разкъсвате” между това, което искате да правите и онова, което ви се налага да вършите. Близки, роднини, семейство- се нуждаят подчертано от вниманието ви и го привличат по различни начини.

В събота и неделя сте под внимание на силни, запомнящи се страсти и емоции, способни да преобразят връзки близки до сърцето ви и нека това да е в една по-положителна посока. Изненади.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза, обемни бижута и ярко червило – това е достатъчно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ