СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.01.2021 – 17.01.2021

x


Водеща тема за вас е професионалната ви реализация или финансово състояние. В този сектор от вашия живот предстоят промени, те могат да бъдат напълно във ваша полза, ако проявите висока адаптивност към нови условия на труд, изисквания и т.н.

Ежедневието ви през тази седмица може да излезе извън обичайния ритъм, да е доста по-напрегнато, не са изключени изненади и нека те да ви покажат внезапни нови шансове, от които да се възползвате, но също така, ако идентифицирате слаби звена, да ги отстраните своевременно, за да избегнете бъдеща дестабилизация и не само.

Ако на работното ви място ескалира повишено напрежение, конфронтация или спорове, които отчитате за неразрешими, в такъв случай вие може да решите да промените вашата работа и да потърсите нещо друго, което е по-перспективно за вас.

На този етап обаче, с каквото и да се захванете, от вас пак ще се изисква висока адаптивност, може би да усвоявате нови знания или да усъвършенствате вашите комуникативни умения, да създавате и укрепите връзки с влиятелни или власт имащи личности и така, по-горе изброените начини вие ще си гарантирате просперитет или шанс да превъртите предизвикателства, нови условия на труд във ваша полза.

Какво обновление предстои в работата ви – на какви възможности можете да разчитате, към какви промени трябва да се адаптирате – разбирате през тази седмица…

Възможно е също така да произтече знаково събитие, което да промени финансовото ви състояние, в оптимален случай вие ще насочвате случващото се и ще сте в неговата основа, в друг вариант – това е продължение на минали ваши действия, които сега дават резултат, надграждат се и се развиват в определена посока… Важното е да сте добре подготвени и да не поемате прекалени рискове.

Любовта на този етап е на заден план или се филтрира от съвсем практични  оценки…

Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зелено и розово – една дръзка цветова комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ