СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 11.01.2021 – 17.01.2021

x


Информационният поток през цялата седмица ще бъде много усилен. В този процес вие може да чувате изненадващи новини и предложения, може да водите разяснителни разговори или преговори, които ще повлияят договорни отношения, важни за вас връзки, партньорство – в личен и делови аспект.

Всичко това ще се отрази на вашата среда на съществуване по един естествен начин, ще промени начина, по който общувате, възприемате обикалящата действителност, ще оздравите едни контакти, други ще прекратите, защото те са изчерпани. Звездите в последно време перманентно ви подтикват да внесете вид реформи във вашите отношения с околните, защото те се държат непредвидимо, предизвикват ви и т.н.

Нека това да е повод да се набележат евентуални слаби звена, които да бъдат отстранени…

Ако това е невъзможно, тогава през тази седмица, рязко, дори изненадващо, ще прекратите безперспективни  отношения, за да отворите място на нови и по-надеждни.

В обкръжението ви могат да се появят личности, които ви подкрепят, превръщат се в мост към вашите успехи, дават ви шансове на различни нива или са повод да порадвате сърцето си.

И така, няма да ви липсва подкрепа, напротив голяма част от вас ще се радват на такава и то доста енергични личности, които да преобразят живота ви. Но ще има и такива персони, които могат да предизвикат вид дестабилизация в живота ви, а вие ще трябва да помислите – как да реагирате спрямо тях. Явно ще трябва да преосмислите контактите си, за да избегнете дестабилизации на различни нива.

Друга водеща тема за вас е дома и семейството, в този сектор предстоят знакови преобразования, които ще сменят декорите около вас, сега получавате първи сигнали в тази посока, може да обсъждате предстоящи трансформации с близките си или възникват внезапни възможности, от които да се възползвате, така че да разтоварите евентуално напрежение у дома, да намерите изход и решение, варианти които да хармонизират средата ви…

Избягвайте конфликти в дома и семейството си, които могат да имат много по-широко отражение, отколкото предполагате… Насочвайте преобразованията в една по-положителна посока, в началото винаги по-лесно се влияе, когато има ясно избрана посока и стратегия, крайна цел…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ