СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Домът и семейството ви по различни поводи обземат съзнанието ви, не е изключено в този сектор да се случват най-значимите преобразувания, но също на подобни приоритети влияете най-силно, може да се налага да отделяте повече внимание, ресурси, за да насочите в оптимално правилна посока всичко случващо се.

Стари и неразрешени въпроси, отново отнасящи се до среда на съществуване – общо, включително имотни казуси, битовизми, се активират отново, може да водите разяснителни разговори, да вземете важни решения за инвестиции или друго, което ще подейства стабилизиращо и обогатяващо, ще се оформят такива перспективи, ако искате, ще ги канализирате и ще се възползвате.

Въпреки всичко част от задълженията ще ви напрягат повече от обикновено, а това може да е повод за недоразумения, също „от клечка да стане мечка“, внимавайте, пазете се от преувеличения, раздухване на всичко хубаво или лошо, което все ще има неблагоприятен и обратен ефект.

Ежедневието ви е много натоварено със служебни ангажименти, допълнителни по дома, опитайте се да делегирате отговорности, да пренаредите приоритетите си, за да се предпазите от пренапрежение.

На работното ви място и в ежедневието можете да се преборите с нарастваща конкуренция, дори ескалация на напрежение, но това няма да ви предпази автоматично от деструктивни спорове. Избягвайте ги съзнателно и ще си спестите безсмислени усложнения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BOTTEGA VENETA

Палто от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от DOLCE & GABBANA

Дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Рокля от DOLCE & GABBANA

Рокля от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN

Кецове от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY ~

Когато не знаете какво да облечете, заложете на червеното.

Ако сте пропуснали
Най-четени