СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Домът и семейството ви по различни поводи обземат съзнанието ви, не е изключено в този сектор да се случват най-значимите преобразувания, но също на подобни приоритети влияете най-силно, може да се налага да отделяте повече внимание, ресурси, за да насочите в оптимално правилна посока всичко случващо се.

Стари и неразрешени въпроси, отново отнасящи се до среда на съществуване – общо, включително имотни казуси, битовизми, се активират отново, може да водите разяснителни разговори, да вземете важни решения за инвестиции или друго, което ще подейства стабилизиращо и обогатяващо, ще се оформят такива перспективи, ако искате, ще ги канализирате и ще се възползвате.

Въпреки всичко част от задълженията ще ви напрягат повече от обикновено, а това може да е повод за недоразумения, също „от клечка да стане мечка“, внимавайте, пазете се от преувеличения, раздухване на всичко хубаво или лошо, което все ще има неблагоприятен и обратен ефект.

Ежедневието ви е много натоварено със служебни ангажименти, допълнителни по дома, опитайте се да делегирате отговорности, да пренаредите приоритетите си, за да се предпазите от пренапрежение.

На работното ви място и в ежедневието можете да се преборите с нарастваща конкуренция, дори ескалация на напрежение, но това няма да ви предпази автоматично от деструктивни спорове. Избягвайте ги съзнателно и ще си спестите безсмислени усложнения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Имаме си лято, слънце и рокли… и не искаме това скоро да свършва!

Ако сте пропуснали
Най-четени