СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.03.2019 – 17.03.2019

x


Домът и семейството ви по различни поводи обземат съзнанието ви, не е изключено в този сектор да се случват най-значимите преобразувания, но също на подобни приоритети влияете най-силно, може да се налага да отделяте повече внимание, ресурси, за да насочите в оптимално правилна посока всичко случващо се.

Стари и неразрешени въпроси, отново отнасящи се до среда на съществуване – общо, включително имотни казуси, битовизми, се активират отново, може да водите разяснителни разговори, да вземете важни решения за инвестиции или друго, което ще подейства стабилизиращо и обогатяващо, ще се оформят такива перспективи, ако искате, ще ги канализирате и ще се възползвате.

Въпреки всичко част от задълженията ще ви напрягат повече от обикновено, а това може да е повод за недоразумения, също „от клечка да стане мечка“, внимавайте, пазете се от преувеличения, раздухване на всичко хубаво или лошо, което все ще има неблагоприятен и обратен ефект.

Ежедневието ви е много натоварено със служебни ангажименти, допълнителни по дома, опитайте се да делегирате отговорности, да пренаредите приоритетите си, за да се предпазите от пренапрежение.

На работното ви място и в ежедневието можете да се преборите с нарастваща конкуренция, дори ескалация на напрежение, но това няма да ви предпази автоматично от деструктивни спорове. Избягвайте ги съзнателно и ще си спестите безсмислени усложнения.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е прекалено кратък за носене на скучни дрехи. Животът също.

Ако сте пропуснали
Най-четени