СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП козирог 11.03.2019 – 17.03.2019

x


През тази седмица информационният поток е много усилен, водите преговори за интересите си, това може да преобрази средата ви на съществуване, ваши връзки или позиции, които заемате в колектив.

Аспектацията на звездите ви връща назад към стари и неразрешени спорни въпроси, сега получавате повече яснота, можете да въздействате на тези теми – това е като втори шанс, от който можете и трябва да се възползвате, а отражението ще се закодира в променен, в повечето случаи повишен авторитет, възможност да наложите мнението си със съответните позиции.

Не е изключено да преосмислите стари решения, да ги насочите в една по-конструктивна посока, да попълните пропуски, евентуални грешки.

Преразглеждат се договори, могат да се заздравят или скъсат – всичко зависи от това, какво вие искате и накъде насочвате тенденциите, в значима степен това ще е във ваша власт.

Добре се справят с творчески проекти, бизнес, ако имате такъв, той ви носи енергия, допълнителни перспективи на развитие.

Хора близки до сърцето ви – от пораснали деца до партньори, също са в център от внимание, изискват повече грижа или самите те ви влияят силно, помагат ви или пък насочват бъдещите ви перспективи на развитие.

Не е изключено да се повишат разходите ви и да ескалират недоразумения по подобни теми, опитайте се да ги стопирате конструктивно, за да избегнете усложнения и т.н.

Мнозина научават тайна, която ще им укаже трансформиращо въздействие, може да е повод да прекратите контакти, да промените линията си на поведение, оценка спрямо важни за вас личности, включително роднини.

Разбирате какво ви действа деструктивно, извън полезрението ви, зад гърба ви, но това е знание, което пак така можете да превъртите във ваша полза като вземете адекватни мерки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е прекалено кратък за носене на скучни дрехи. Животът също.

Ако сте пропуснали
Най-четени