СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.03.2024 – 17.03.2024

x


Периодът е подходящ да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство…

Възможно е член от вашето семейство да обсебва вниманието ви, може да се осланяте на интуицията си, за да вникнете в дълбочина на подобни приоритети, да проследите причинно-следствени връзки и да насочите тенденциите в оптимално позитивна за вас посока.

В друг случай – концентрацията може да е върху справяне с битови и имотни казуси, които ще допринесат за благоденствието ви. Все повече ще откривате любов, сърдечност и топлина точно във вашето семейство. Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега ще можете да ги изчистите, стига да не са преминати някои граници.

Същевременно ежедневието може да е доста натоварено с ангажименти, понякога те могат да бъдат допълнителни и дори изненадващи. Условията на труд може да се променят в динамична среда от нови изисквания, промени в отношенията с ваши колеги, новини и преговори, които ще ви напрягат, ще изискват от вас да воювате за интересите си като аргументирано защитавате тезата си, така че да не позволите да бъдете изместени или пък така да отговорите на допълнителни очаквания, да се справите с повишена конкуренция.

Пазете се от спорове и конфликти, ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да прекратите трудови договори и служебни контакти, които са изчерпани.

Увеличаването на вашите знания, комуникативни умения, може да се превръщат в повод да превъртате всякакви предизвикателства в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени