СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 11.03.2024 – 17.03.2024

x


Почти през цялата седмица информационният поток ще бъде доста усилен и над средното ниво. Общуването се превръща в повод за промени, които могат да се окажат дълготрайни,  чрез които ще можете да наложите авторитета си, да осъществите ваше сърдечно желание, да изпъкнете и т.н.

В този процес вие може да узнаете тайни, от които да се възползвате… Самите вие може да използвате хитър или психологически подход, за да излезете победители, така че да получите вид подкрепа и одобрение, сега това е водещо условие, своеобразен мост към по-далечни перспективи на развитие.

Чудесен период за създаване или укрепване на отношения, които ще допринесат за вашето благоденствие или пък чувство на щастие.

Повечето от вас получават подкрепа от страна на любими хора – партньор или пораснали деца.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения, сега можете да ги изчистите стига да не са преминати определени граници в миналото.

Можете да достигнете до дъното на истини, но въпреки всичко няма да бъдете автоматично предпазени и от манипулации, полезно е да внимавате на кого се доверявате.

Почти през цялата седмица ескалират допълнителни, понякога внезапни и непланирани разходи. Пазете се от харчове или влияния, които после може да окачествите като нецелесъобразни или вид загуба… Не поемайте прекалено големи рискове, бъдете внимателни при попълването на финансови документи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени