СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 11.07.2022 – 17.07.2022

x


Едно от най-важните събития през тази седмица е пълнолунието, което е на 13-ти юли.  Това пълнолуние ще освети приоритети, които засягат вашето финансово състояние. То може да се преобрази, но посоката много ще зависи от подкрепата, която получавате от страна на важни за вас хора, това могат да бъдат ваши партньори, лични или делови, могат да бъдат финансови или други институции, които влияят на благосъстоянието ви и т.н.

Каквото и да е, по време на пълнолунието ескалират развръзки, които не са случайни, а следствие на усилия, които сте полагали до този момент, контакти, които сте успели да укрепите, вид опека и одобрение, до които сте се добрали и т.н.

Препоръчително е в дните на пълнолунието и преди това да преговаряте за интересите си, да привличате на ваша страна хора, които ви действат обогатяващо.

Голяма е вероятността действително да придобиете нещо важно, да превъртите някои предизвикателства в полза…

Вие може да повишите доходите си, може да намерите нови източници за печалба,  понякога и по един внезапен или бърз начин. От вас може да се изисква да балансирате  подчертано между ваша гледна точка и желания и тази на отсрещната страна…

Това ще определи много или всичко като краен резултат.

Припомням, че успехите ви зависят предимно от другите и са като скачени съдове за тях. Може да ви изглежда, че трябва да направите компромис, че трябва да жертвате едно, за да получите друго или да платите някаква цена, буквално и в по-широк смисъл, на практика може да е точно така, вие ще прецените как да реагирате…

През цялата седмица могат да възникват внезапни ангажименти, предложения, които са напълно позитивни за вас. Водите доста конструктивни разговори.

Периодът е позитивен да оздравите партньорските си отношения. Можете да срещнете любовта, ако все още не сте.

Въпреки всичко в душата ви може да ескалира някаква несигурност, съмнения,  доверявайте се на вътрешния си глас и бъдете по-позитивни, за да се справите с това.

Пазете се от недоразумения във вашия дом и семейство.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени