СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 11.07.2022 – 17.07.2022

x


През тази седмица предстои пълнолуние, на 13-ти юли, което е едно от най-важните за вас през цялата година, защото засяга вашия зодиакален знак. Вие може да влияете на тенденциите над обичайното, въпреки че голяма част от случващото се вече е набрало скорост и клони към развръзка.

Това пълнолуние ще ви постави под светлината на прожекторите, дребни действия от ваша страна могат да имат широко отражение, възползвайте се по оптимален начин. Вашата популярност може да расте от една страна, а от друга – вашите постижения, успехи на различни нива ще зависят подчертано от подкрепата и одобрението,  до които можете да се доберете от страна на околните.

От вас ще се изисква като първа стъпка към дълготрайни успехи, превръщане на вашите мечти в реалност – да укрепите връзки, лични или делови, партньорски отношения.

Това ще има широко отражение като минимум за следващото полугодие, а може и много по-дълго.

Дори и несъзнателно вие може да се въвлечете в своеобразна борба за власт, но ще бъдете победители, ако заложите на диалогичността, а не пряк сблъсък или противопоставяне, помислете върху това.

Звездите акцентират върху вашите партньорски отношения, това е отличен момент да укрепите привързаността между вас, това може да се случи като отделяте повече внимание на близките си, намирате време и за развлечения.

Всъщност, реагират точно така, а това ще освежи и разнообрази ежедневието ви и съответните позитиви.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта. Прекратени връзки, едва ли ще бъдат възстановени, това ще се случва тогава, когато в миналото са се натрупали сериозни различия и сега те ескалират.

Върви ви и на работното място, радвате се на добронамереност, въпреки че не са изключени и интриги, които по правило можете да идентифицирате и да отстраните.

Надделява вашия професионализъм и шансове да стабилизирате доходите си или да спечелите нещо важно за вас, да откриете дългосрочни източници за печалба, ако това ви интересува.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно – бяло и скъсан деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени