СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 13.03.2023 – 19.03.2023

x


През настоящата седмица вие можете или трябва да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство, с вашия партньор.

Ако в миналото са се натрупали недоразумения между вас, нещо не до изказано и ерозивно, сега то ще ескалира и нека се превърне в повод да го отстраните от пътя си, за да бъдат отношенията по-топли, изпълнени с любов и приятни чувства.

Ако това е невъзможно, тогава може да прекратите връзки или да смените средата си на съществуване.

Ако това не е ваша тема, тогава се оформя от промени, които ще засегнат всички нива във вашия живот – в личен и делови аспект.

През настоящия период ескалират повишени разходи, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции в вас самите или в любими хора – дете или партньор, ако имате такъв.

Хубаво е все пак да пазите всичко ценно за вас, ако възникнат някакви предизвикателства – бъдете по-гъвкави, не губете крайни цели от поглед и така ще превъртите всички предизвикателства в поза. Венера ще премине в зодиакалния знак Телец на 17 март и постепенно вашето ежедневие ще влезе в ритъм, ще се почувствате по-стабилни.

Тази тенденция постепенно ще се усили след 19-ти и още повече след 21 март…

Така че на този етап и особено през първата част от седмицата – препоръчително е да бъдете по-внимателни, да избягвате конфликти, особено в сряда и четвъртък, но не само – прекратени връзки или договори тогава, едва ли ще бъдат възстановени…

Имайте го предвид и насочвайте внимателно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени