СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Любими хора – ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива, обсебват вниманието ви и изискват да оздравите вашата връзка като изчистите евентуални недоразумения, намирате повече време за тях, проявявате повече емпатия и загриженост.

Ако различията между вас са твърди големи или са се натрупали недоразумения, нещо не доизказано, ерозивно, дори нелоялно, това ще изплува на повърхността, за да ви подтикне да вземете съответни мерки.

В оптимален случай – сега може да влагате много в близките си – чисто материални блага и не само, за да им помогнете, а това укрепва близостта между вас.

Самите вие може да харчите повече, но това да са неизбежни или полезни инвестиции във вас самите, във вашето бъдеще, ваш бизнес, ако имате такъв.

Ако имате натрупани дългове, пак така ще се изисква да се разплатите.

От друга страна – сега не бива да поемате излишни рискове, когато взаимодействате с чужди ресурси, финансови институции, хубаво е да се пазите и от измами, да препроверявате всички документи или пък да отложите взаимодействието с тях, ако това е възможно.

Вашето ежедневие е натоварено над средното ниво, на работното ви място може да се водят усилени дискусии с ваши колеги или пък влиятелни и власт имащи личности, ако интересите ви не пасват, тогава може да прекратите безперспективни договори.

През втората част от седмицата вашето самоувереност расте, чувствате все по-сигурни и защитени, имате на кого да разчитате, на любим човек или на семейството.

Тази тенденция ще расте и през следващата седмица…

Ще се радвате на все повече внимание и добронамереност от страна на околните…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Оставете стилът ви да говори вместо вас.

Ако сте пропуснали
Най-четени