СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще ви покаже в по-ярки краски как трябва да обновите и промените вашия живот в бъдеще, какво е изживялo своето време и трябва да остане зад гърба ви.

Голяма част от случващото се е повече по инерция, която вече е набрала скорост, така че вие по-скоро трябва да се възползвате от внезапно застанали на пътя ви шансове,  защото те са награда за полагани от вас усилия в миналото, показват, че определени хора и обстоятелства трябва да останат в живота ви, понеже кореспондира с вашия път и предопределеност.

Ако нещо иска да остане в миналото, не се опитвайте да го задържате, защото то ще отвори място за нещо друго и по-добро за вас, от което ще може да се възползвате, да преумножите, ако не веднага, то в края на ноември и през декември.

Засега се появяват шансове да подействате добре на доходите си, защото получавате бонус, повишение, подарък за всичко, което вече се натрупало и което сте заслужили.

В друг случай – може да материализирате цел, която пак така ви действа обогатяващо и към която сте се стремили дълго.

Може да установите, че винаги има кой да ви пази гърба, на кого да разчитате при нужда, морално и материално.

Някои от вас може да се доберат до паралелни източници за печалба, ако има такова желание и действат в тази посока.

Намирате се в хубав период, през който можете да хармонизирате и подобрите най-близката си среда, в дома и семейството, но не само…

Вашата социална активност расте, често се оказвате в центъра от внимание, така че се радвате на широка подкрепа от страна на колектива, в който съществувате или пък конкретно от определени приятели, добронамерени личности, които ви подават ръка при нужда.

Общуването ви разтоварва, превръща се в повод за приятни преживявания, вид разтоварване в подобна компания.

Все пак е полезно да не се претоварвате, да бъдете по-внимателни към физическото си здраве, да се вслушвате в това, какво ви подсказва вашето тяло, за да вземете мерки, ако това се налага. Чудесно би било, ако се разделите от някакви вредни навици или дела, които само ви натоварват.

Почти през цялата седмица ескалират изненади, така че ежедневието не протича по предварителен график, имайте го предвид и планувайте внимателно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени