СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще обнови и промени вашето обществено положение, позиции в колектив.

Вие ще трябва да допуснете нещо ново и различно, за да изчистите евентуални различия от миналото, за да отговорите на определени изисквания и очаквания към вас от околните, ако това е невъзможно, тогава ще се  изместите на друго място, за да намерите своята най-подходяща среда, където можете да демонстрирате вашия потенциал и да го разгръщате.

Понякога може да ви изглежда, че другите се държат непредвидимо, изненадва ви със своето поведение, може да се държат по-агресивно или взискателно. Не е изключено и да съществувате в повишена конкурентна среда, която изисква вид мобилизация от вас, така че да превъртите тези предизвикателства в полза и да излезете победители.

Повечето от вас ще успеят да се справят като водят конструктивни и разяснителни разговори, в този процес мнозина ще използват интуитивен, изобретателен и дори психологически подход, за да успея да наложат мнението си, да осъществят идеите си, за да получат вид одобрение и подкрепа, които са важни за бъдещи перспективи на развитие.

Ако не действате прекалено рисково, не губите целите си от поглед, тогава вероятността през тази и следващата седмица вие да се сдобиете със своеобразна власт, буквално и в по-широк смисъл, е повече от голяма.

Все пак вие ще оздравите контакти, на които може да разчитате и се превръщат в мост към собствените ви успехи, останалите ще се разпаднат, но явно няма за какво да съжалявате за тях, защото в по-ярки краски ще ви демонстрират, че са ненадеждни…

Сега вие демонстрирате най-доброто от себе си, то е забелязано и оценявано по достойнство и ще има положителен ефект върху вашата репутация, обществено положение…

Дори и една врата да е затворена пред вас, друга може да се отвори, ако я търсите…

Някои от вас може да проведат тайни разговори, чрез които да очертаят по-стабилни  бъдещи перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени