СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което ще обнови и промени вашето обществено положение, позиции в колектив.

Вие ще трябва да допуснете нещо ново и различно, за да изчистите евентуални различия от миналото, за да отговорите на определени изисквания и очаквания към вас от околните, ако това е невъзможно, тогава ще се  изместите на друго място, за да намерите своята най-подходяща среда, където можете да демонстрирате вашия потенциал и да го разгръщате.

Понякога може да ви изглежда, че другите се държат непредвидимо, изненадва ви със своето поведение, може да се държат по-агресивно или взискателно. Не е изключено и да съществувате в повишена конкурентна среда, която изисква вид мобилизация от вас, така че да превъртите тези предизвикателства в полза и да излезете победители.

Повечето от вас ще успеят да се справят като водят конструктивни и разяснителни разговори, в този процес мнозина ще използват интуитивен, изобретателен и дори психологически подход, за да успея да наложат мнението си, да осъществят идеите си, за да получат вид одобрение и подкрепа, които са важни за бъдещи перспективи на развитие.

Ако не действате прекалено рисково, не губите целите си от поглед, тогава вероятността през тази и следващата седмица вие да се сдобиете със своеобразна власт, буквално и в по-широк смисъл, е повече от голяма.

Все пак вие ще оздравите контакти, на които може да разчитате и се превръщат в мост към собствените ви успехи, останалите ще се разпаднат, но явно няма за какво да съжалявате за тях, защото в по-ярки краски ще ви демонстрират, че са ненадеждни…

Сега вие демонстрирате най-доброто от себе си, то е забелязано и оценявано по достойнство и ще има положителен ефект върху вашата репутация, обществено положение…

Дори и една врата да е затворена пред вас, друга може да се отвори, ако я търсите…

Някои от вас може да проведат тайни разговори, чрез които да очертаят по-стабилни  бъдещи перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени