СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 15.05.2023 – 21.05.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръщат партньорските отношения. През настоящата седмица вие може да ги оздравите, да ги рестартирате, обновите или пък да ги  стабилизирате, бих казала „циментирате“ чрез взаимно доверие, уважение, решения, общи и бъдещи проекти, които обсъждате.

В това направление ще ви помогне и Новолунието, което е на 19 май, струва си да се възползвате от него, така че да предприемете стъпки, които действително ще преобразят и в положителна посока вашите връзки. Ако в някои случаи не е така и вие не можете да надградите чувствата между вас, това ще бъде сериозно предупреждение, че различията са твърде големи и със съответните последици.

Ако сте сами и сега започнете нова любовна авантюра, тогава тя може да се превърне в доста сериозна и перспективна, продължителна и надежда… Юпитер, планетата на щастието, навлиза в Телец на 17 май и през следващата около една година вие ще получавате вашето най-голямо щастие от човека до вас, от вашия партньор /настоящ или бъдещ/, с който ще си помагате, ще материализирате общи мечти.

Вашата популярност перманентно ще расте и тази тенденция ще се усилва през следващите месеци.

Същевременно – необходимо или неизбежно условие за вашите успехи ще бъде да получавате подкрепа и одобрение от хора, които могат да се превръщат в мост за вашите желания…

В края на седмицата може да се случат достатъчно важни събития, които да засегнат вашето обществено положение или пък дом и семейство.

В началото винаги по-лесно се влияе, така че насочвайте внимателно…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени