СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 15.06.2020 – 21.06.2020

x


Приключва период, който въздейства приоритетно на важни за вас връзки, партньорски отношения – лични или делови, а като цяло това рефлектира по различни начини и поводи върху вашето собствено развитие, бъдещи планове и т.н., според подкрепата, която получихте или пък някои недоразумения, които трябваше да отстраните…

На този етап събитията се движат повече по инерция и според зададените тенденции, а вие можете да усилвате силните звена, които ще заздравят контактите ви, също да се чистите от хора, които ви дестабилизират, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Ако приключите отношения до края на седмицата или не ги насочите в една по-положителна посока, после това ще е много трудно или направо невъзможно, добре е да го имате предвид.

Навлизате постепенно в силно трансформиращ период, който ще преобрази онова, което имате – общо. Посоката на развитие много ще зависи отново от подкрепата до която можете или трябва да се доберете. Голяма е вероятността да преумножите благата си, дори да стигнете до богатство, но за целта трябва да обединявате усилия, да си сътрудничите, да преговаряте за интересите си. Разбира се, някои шансове спонтанно ще застават на пътя ви и според лична предопределеност, натрупани вече и в миналото позитиви, които сега ще се възвърнат към вас и под формата на инвестиция.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, например преобладава отказ от подкрепа и следствие на усложнени отношения /лични или делови/, тогава ще се наложи да смените рязко подхода, за да се предпазите от бъдещи щети или ако това е невъзможно, значи през идното полугодие ще прелистите нова страница в живота си, която ще смени декорите ви на съществуване, най-близка среда, а вие ще трябва да си изградите стратегия и то в по-далечна перспектива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червено сако от SAINT LAURENT

Червено сако от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от CHLOÉ

Миди рокля от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от SUZANNE KALAN

Гривна от SUZANNE KALAN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно вълнено палто от GUCCI

Черно вълнено палто от GUCCI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Удобна рокля от плетиво и кубинки – готови сме за разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ