СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 15.06.2020 – 21.06.2020

x


Остротата на събитията, които се отразяваха на професионалната ви реализация, започват да спадат, вече се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции. Вие имате достатъчно подсказки – на кого и какво можете да разчитате в настоящата си работа или дори ежедневие. За сега вие можете предимно да укрепвате връзки и обстоятелства, които подкрепят честолюбивите ви планове, дали са ви вече „зелена светлина“, препоръчително е до края на седмицата да се постараете окончателно да се изчистите от онова, което действа деструктивно на бъдещите ви планове за израстване в кариерата, но не само… Може да се освободите от ангажименти и дори навици, които ви носят само напрежение и без полза, а в по-крайни случаи – имат негативно отражение върху здравето ви.

Ако всичко е наред и сравнително спокойно, тогава ще продължите да надграждате добрите резултати, да утвърждавате авторитета си и това ще повиши вашата популярност със съответните позитиви и мнозина ще получат значимо удовлетворение /морално или финансово/ в края на юни.

Ако не всичко се развива точно така, както сте искали или очаквали, скъсали сте някои връзки или договори, тогава можете да се възползвате от Новолунието в края на седмицата /неделя/, така че да създадете или укрепите връзки, които ще се превърнат в мост към благоденствието ви, осъществяването на собствените ви желания и намерения.

Същевременно от 18 юни и до 14 юли околните могат да се държат не твърде последователно, вероятно ще им трябва повече време, за да са категорични в своето отношение. В друг случай – вие ще имате шанс да подновите важни за вас преговори, да си върнете изгубена опека, може да промените подхода си по ключови въпроси и да стигнете до споразумение, което сте пропуснали преди. Също да изчистите евентуални недоразумения или да си върнете приятелство, ако това ви интересува…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Безкрайно синьо като небето…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ