СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 16.12.2019 – 22.12.2019

x


Вие все още сте във важен период, през който градите фон на съществуване за цялата предстояща година, дори и по-голяма част от тенденциите да са вече зададени, все пак можете да насочвате, да коригирате там, където чувствате вид неудовлетворение. Евентуални недоразумения могат да възникнат в дома и семейството ви или има въпроси, които тревожат душата ви. В такъв случай се опитайте да гледате в по-далечното бъдеще, така както само вие умеете, да сглобите една цялостна картина, за да не се изгубите – буквално или в по-общ смисъл.

В друг вариант – може да имате нужда да намалите темпото, да обърнете повече внимание и на лични въпроси, а според направени анализи да предприемете бъдещи трансформации от „корен“, които ще се отразя на онова, което имате – общо. За сега не е необходимо да бързате, а само да идентифицирате слабите звена.

Отново като вариант – член от семейството ви може да има подчертана нужда от вниманието ви и сега е моментът да го отдадете, това няма да остане без положителен ефект, ще бъде оценено по достойнство.

Оформят се шансове да спечелите нещо, да повишите доходите си. Това може да се случи чрез собствената ви креативност, находчивост, успехи в работата, понякога и по един внезапен, изненадващ начин, приоритетно това важи за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Можете да се доберете до допълнителни доходи, ако това ви интересува, паралелни или дори нерегламентирани или пък получавате тайна, неочаквана подкрепа, която пак така повишава благосъстоянието ви, помага ви да осъществите съкровена, скрита мечта.

Ежедневието е натоварено, понякога извън обичайния ритъм, но и доста продуктивно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ