СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 16.12.2019 – 22.12.2019

x


Вие активно взаимодействате с близкото си обкръжение, част от околните се превръщат в силен стимул за развитие. Това може да се случва чрез подкрепа до която се добирате, идеи, от които се възползвате, чужда енергия, която е на ваша страна и се превръща в мощен стимул, допълнителен шанс за по-добри обществени позиции.

В друг вариант – в обкръжението ви нараства вид конкуренция, с която трябва да се справите, но имате пълни шансове да превъртите подобни предизвикателства в полза, това да усили състезателния ви хъс, да ви мобилизира, така че реално да излезете победители като се справите с всичко горе-описано. Вече Юпитер транзитира през вашия зодиакален знак, така че вие безспорно се превръщате в лидер, водещ фактор за благоденствие и просперитет и не само за вас самите, но и за околните. Като минимум – на околните им се налага да се съобразяват с вас, ако искат да получават по-добри резултати, че и да си спестят някои усложнения. Всичко горе-описано е сила, но и отговорност, която трябва да канализирате в оптимално правилна посока, за да сбъднете ваша съкровена мечта, понякога и по един бърз, изненадващ начин. С доза късмет ще бъдат съпътствани всички, но подчертано родените през първи деканат, колкото сте по-отворени към нещо различно, ново и креативно в подхода си, в преследването на благоденствие и онова, което е близко до сърцето ви, толкова по-добри резултати ще постигате.

Не пренебрегвайте вътрешния си глас, помислете какви трансформации и по-дългосрочни цели трябва да преследвате, за да преобразите в положителна посока животът си и то за дълго.

На този етап е подходящо да се сдружавате, да привличате на ваша страна съдружници, съмишленици и не толкова да стартирате генерално нови проекти. Това ще е препоръчително едва след 26 декември.

Също – подходящо е да набележите какво действа деструктивно, ерозивно и зад гърба ви. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, не е изключено и да узнаете тайни. Всичко е полезно, а знанието винаги е сила, така ще можете да отстраните без жал онова, което е изгубило своя смисъл, да се разделите с него, да не го пренасяте, провлачвате в новота си лична година, която обещава да е на голямо ново начало, с множество нови възможности и над средното ниво.

На този етап се оглеждайте, анализирайте, изградете си вид стратегия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ