СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 17.04.2023 – 23.04.2023

x


На 20 април предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение, така че то ще зададе едно голямо ново начало в живота ви, което ще прораства през следващите около шест месеца и може да преобрази живота ви. Промените ще касаят взаимоотношения с любими хора, пораснали деца, ако имате такива.

Вид трансформации в този сектор могат да бъдат напълно позитивни за вас, но може да изискват да изчистите евентуални недоразумения от миналото, да трансформирате нещо в комуникацията, като проведени разговори могат или трябва да бъдат по-задълбочени,  включващи известен психологически подход, проследяване на причинно-следствени връзки, ако не всичко се развива според вашите очаквания.

Нека случващото се да е повод да оздравите важни за вас връзки, ще имате такъв шанс, ако желаете, като обновите комуникацията между вас, а може да предприемете и някои премествания, по-значими преобразувание.

В такива периоди винаги е препоръчително да се гледа в по-далечното бъдеще, за да се избира най-вярната посока и в обективно бързо променяща се среда на съществуване.

Повечето от вас и към настоящия момент се радват на добронамереност и разбиране от околните, от страна на партньори, лични или делови, възползвайте се по оптимален начин.

Ако сте сами, тогава може да привлечете личност, която да обсеби вниманието ви, да преобърне живота ви.

В професионален аспект – имате шанс да изчистите евентуални недоразумения на работното място, може да си върнете възможност, която сте пропуснали или да обсъдите подобни идеи или предложения, които да се реализират в пълна степен през идния около месец.

Аспектацията на звездите ви позволява да повишите доходите си, може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия.

Ежедневието може да излезе извън обичайния ритъм, за да наваксате с изостанали дела,  но също така да бъде наситено с ползотворни ангажименти, може да пренаредите приоритетите си по-важност, така че да бъдете максимално ефективни, да не пропускате най-същественото…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерността на денима в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени