СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 17.04.2023 – 23.04.2023

x


На 20 април предстои новолуние, което е със слънчево затъмнение, то може да се отрази на вашата професионална реализация, ритъм в ежедневието, ангажименти…

Вие може да се доберете до рядък шанс, чрез който да преобразите бъдещи перспективи на развитие…

Трансформациите в този сектор ще бъдат напълно позитивни за вас, но може да изискват да се справите с повишена конкуренция, борба за власт, от вас да се изисква да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Ще имате такъв шанс, също да наваксате с евентуални пропуски, ако това ви интересува. Някои преобразувания на работното място може да провокират и промени в местоживеенето.

В друг случай – ще трябва да балансирате повече между лични, семейни и служебни задачи за изпълнение, така че да сте максимално ефективни и да се справите с всичко.

Може да се налага да обръщате повече внимание на близките си, дори на себе си и здравето си.

Пренаредете приоритетите си по важност, усетете „на къде духат ветровете“, за да си изградите оптимално позитивен план и да сте победители…

Тези тенденции ще прорастват през следващото полугодие, насочвайте внимателно…

В партньорските взаимоотношения може да хармонизирате връзките си, не е изключено хора от миналото да напомнят за себе си.

Стари и неразрешени казуси също може да се активират, това може да са спорни въпроси,  аз сега да ви се дава втори шанс, за да ги разрешите, пресмислите, дори и поради факта, че отсрещната страна няма окончателно мнение и може да й се влияе над обичайното.

Може да проявявате интерес към пътувания, общуване с хора извън традиционното обкръжение, това, ако се осъществи, ще има позитивен ефект, ще е повод за някакви допълнителни възможности, които се разкриват пред вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени