СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 20.06.2022 – 26.06.2022

x


Вие се намирате в период, през който можете да подобрите, оздравите вашите партньорски отношения. Не е изключено да проведете доста конструктивни разговори, които да очертаят по-позитивни и дългосрочни перспективи на развитие между вас и важен за вас човек. В друг случай – вие можете да създадете, укрепите връзки, които допринасят за вашето благоденствие, по-добри обществени позиции, на работното място и не само.

Това е подходящо време за преговори, ако се нуждаете от тях. Справяте се отлично с дела,  които не са рутинни, ако имате собствен бизнес и т.н. Иначе – все ще намирате време за развлечения, за себе си и за любими хора, може да изживеете незабравими мигове с тях.  Ако работата ви не е твърде по вкуса, тогава все ще намирате начин да избягате от нея или тя ще остане на заден план.

Ако все още сте сами, тогава можете да срещнете любовта. Венера навлиза в Близнаци на 24-ти юни и ще остане в този сектор до 19 юли, през това време вие ще се радвате на повече доброжелателност и разбиране от отсрещната страна, от важни за вас хора, от ваши партньори и т.н. Възползвайте се по оптимален начин.

В края на тази и през следващата седмица хубаво е да се пазите от повишени или нецелесъобразни разходи, които да ви дестабилизират финансово. В оптимален случай – това ще бъдат неизбежни инвестиции.

В душата ви постепенно ще ескалират доста силни страсти, които ще ви подтикват да действате по-инстинктивно или може да ви поставят пред някакъв избор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ