СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 20.06.2022 – 26.06.2022

x


Ежедневието ви може да става натоварено от все повече ангажименти, защото ви се налага да балансирате между лични и служебни задачи за изпълнение, но през тази седмица вие може да се справите с тях отлично, така че да постигнете стабилизация на различни нива,  подобряване на фона на съществуване, както в дома ви, така и на работното място.

Вие се намирате в отличен период, през който можете да се докажете и да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Ако преговаряте за интересите си, търсите си нова работа, тогава вероятността да намерите нещо ново и по-доходно е доста голяма. Вие сте с поглед към по-далечното бъдеще и може да направите важни стъпки, които действително да му повлияят.

За някои от вас това ще бъде съпътствано с демонстрация на висока квалификация, която явно ще има значение, други може да решат да пътуват, да променят средата си на съществуване, да сключат нови договори и т.н.

Възможно е да ви се налага да разширите вашите знания и да отговорите на по-високи изисквания в края на тази и през следващата седмица.

Това може да бъде своеобразен тестови период, доколко се движите в правилната посока,  дали тя е удовлетворяваща или се изискват в корекции. Ако има някакви слаби звена,  които пак така засягат чисто професионални въпроси, това ще бъде по-видно през последните дни на седмицата, вземете своевременни мерки, защото в началото винаги по-лесно се влияе.

В любовта на този етап всичко е наред, въпреки че тя може да е на заден план, изместено от други и по-честолюбиви цели, свързани с вашата реализация, която влияе на всички останали сфери от живота ви. Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционното обкръжение, могат да преобразят живота ви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени