СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 20.11.2023 – 26.11.2023

x


До 22-ри ноември вие може да получите награда за полагани от вас до този момент усилия,  може да материализирате съкровено желание или пък да откриете някакъв вариант, „алтернативен изход“, ако се нуждаете от такъв, който ви действа обогатяващо, стабилизиращо, допринася за комфорта ви на съществуване.

Ако в близкото минало са възникнали някакви недоразумения във вашия дом и семейство, ето че сега може да ги изчистите и да се справите с тях.

Някои от вас ще създадат една по-дългосрочна стратегия, която пак така ще изисква повече време, за да се реализира в пълна степен.

По различни начини и поводи разбирате с какво или кого можете да продължите напред,  какво евентуално трябва да оставите зад гърба си, защото няма потенциал да бъде продължено.

От 23-ти ноември слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак, а към него ще се присъедини и Марс от 24 ноември. Така вие навлизате в много важен период, през който започвате да реализирате енергийна програма, за цялата предстояща ваша година. Всъщност, поради влиянието на Марс, вие действително ще зададете едно голямо ново начало до четвърти януари 2024 г., което после може да прораства и през и дните около две години и половина, можете да се направите асоциативна препратка с януари и февруари 2020 година, въпреки че никога и нищо не е същото. Обединяващо правило е, че колкото сте по-инициативни, имате конкретна цел, която искате да реализирате на практика,  толкова по-далеч можете да стигнете.

Въпреки всичко на този етап може да се сблъскате с някои затруднения, които са по външни и независещи от вас причини, препятстват бързата реализация на всички ваши желания.

Може да ви се налага да се съобразявате повече с членове на семейството, да се справите с битови или имотни казуси, а може и да е нещо друго, индивидуално за всеки, което изисква повишено внимание и вид стратегия…  Вие може да решите да обиколите съответното препятствие и като не му обръщате твърде много внимание, в друг случай – трябва да се мобилизирате, да положите усилие, за дълготрайна и позитивна стабилизация, която се отразява на всички нива… Ако понякога това е невъзможно, тогава самото време ще разреши всичко и по най-добрия начин, а от вас засега ще се изисква вие да действате най-правилно, може би да анализирате миналото, за да не повтаряте стари грешки или да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени