СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 20.11.2023 – 26.11.2023

x


Слънцето е в вашия зодиакален знак до 22-ри ноември, възползвайте се по оптимален начин през това време, за да постигнете успехи, на които ще можете да разчитате през идната около една година, а може и повече.

Родените през тази седмица, но и всички останали представители на тази зодия, в различна степен ще могат да разчитат на нарастваща популярност, способност да се доберете до своеобразна власт, буквално и в по-широк смисъл.

Вие ще умеете да достигате до отсрещната страна по един забележителен, дори магичен начин, може да използвате интуитивен или психологически подход, за да наложите мнението и идеите си.

Някои от вас ще привлекат на своя страна влиятелна или власт-имаща опека, може да постигнете договорки, да подпишете договори или споразумения, които имат широко и дългосрочно отражение, сбъдват ваше съкровено желание.

Чрез разяснителни разговори може да укрепите сърдечни връзки, да ги насочите в една по положителна за вас посока, ако се нуждаете от това.

Ако имате деца, може да усещате тяхната привързаност, близост, може да изчистите недоразумения, ако има такива.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние, защото растат разходите, все пак те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции, във вас самите, в бизнес, в любими хора или бъдещето ви.

Ще трябва да направите дългосрочна стратегия, която касае приходи и разходи, а някои от вас може да се концентрират върху по-дългосрочни проекти, които да повишат доходите и да подобрят финансовото ви състояние. На този етап може да преосмислите някои минали решения или да се освободите от нещо, което по-скоро ви действа като спирачка.

Отново като вариант – „давате едно, за да получите друго и по ценно“, вие ще прецените дали си заслужава…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени