СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Вашата социална активност перманентно ще расте, а общуването ще се превръща в проводник на промени.

В оптимален случай – вие ще промените нещо във вашата комуникация, ще проявявате по-голяма воля, настойчивост, така че да утвърдите мнението и авторитета си, да завоювате по-престижни позиции на работното място.

Ако това е невъзможно, тогава може да се въвлечете в спорове с влиятелни и власт-имащи личности, а в краен случай – да прекратите служебни контакти или договори, които вече са изчерпани. Крайният резултат много ще зависи от това какво се е натрупало в миналото,  до колко сте склонни да правите компромиси и да проявявате по-голяма диалогичност,  какво наистина желаете…

Някои от вас може да са твърде натоварени поради допълнителни задачи, висок обмен на информация, необходимост аргументирано да защитавате тезата си, да изказвате идеите си, да укрепвате контакти, защото от това зависи много или всичко.

Между вас може да има и такива, на които им се налага да увеличават своите знания или пък да усъвършенстват ораторските си способности… Всичко това ще определи вашия вектор на развитие, насочвайте внимателно, все още имате по-голяма свобода и избор.

През втората част от седмицата стабилизирате доходите си, а може и да ги повишите, ако условието на труд го позволяват или сте на правилното място, това ще бъде своеобразно доказателство.

Можете да подействате добре на благосъстоянието си като разчитате на вашето семейство.

Някои от вас ще влязат в по-остра борба за повече печалби и действително може да успеете чрез смелост, инициативност, добре избрани цели.

Може да инвестирате в недвижимо имущество, в ремонти, а това да допринесе за комфорта ви на съществуване. Към каквото и да насочите тази мощна енергия, която променя онова,  което имате и в един по-широк смисъл, трябва да имате предвид, че задавате дълготрайни тенденции.

Любовта охладнява или пък се филтрира от разума, особено през втората част на седмицата… Това може да се превърне в повод да анализирате вашите чувства практично,  без украси или евентуални преувеличения, но това винаги може да е и оздравяващо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Свежи цветове за добро настроение.

Ако сте пропуснали
Най-четени