СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 23 януари и ще остане във вашия зодиакален знак до 16-ти февруари 2024 г. Под това въздействие още от настоящия период вие ще усетите позитивни промени, чрез които ще се радвате на повече разбиране, подкрепа от страна на околните.

С по-голяма лекота ще печелите симпатии, вид одобрение, ще се радвате на доза късмет.  Под това въздействие и през втората част от периода вие може да проведете доста позитивни и конструктивни разговори, така че да наложите мнението и авторитета си, а думите ви да има чуваемост над обичайното.

Самите вие понякога може да сте склонни да бъдете малко по-агресивни в своя изказ, да воювате чрез думите и да излизате победители, има голяма вероятност това да е така, но все пак е полезно да не се преминават определени граници, които могат да ви въвлекат и в конфликти, и със съответните последици.

Повечето от вас успяват да постигнат желанията си, защото се намират хора и обстоятелства, които да ви подкрепят… Тази тенденция е особено видна през втората част на седмицата.

Хубав период за ваши сърдечни връзки, с ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Можете да стабилизирате отношенията си, да ги надградите и обогатите, а това да има широко отражение и в бъдеще.

Може да срещнете любовта, ако сте сами и ако започнете ново връзка, има голяма вероятност тя да е стабилна и перспективна.

Все по-важна тема се превръща и финансовото ви състояние, вашите амбиции за печалба растат, както и възможностите…

На този етап обаче, вие трябва да инвестирате, за да получите…

Разходите са значими, понякога и над средното ниво, нека да бъдат и целесъобразни, защото на по-късен етап може да решите, че са били преувеличени. Внимавайте и всичко ще наред!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени