СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 22.05.2023 – 28.05.2023

x


Все по-важна тема за вас се превръщат чисто финансови приоритети, които са като скачени съдове за влиятелни или власт имащи личности, финансови или държавни институции, които могат или трябва да ви подкрепят.

Вашата борбеност и инициативност ще са значими, ще правят отлично впечатление, така че чрез личната си инициативност вие действително можете да направите пробив в кариерното си развитие или високи цели, които си поставяте.

По различни поводи ще изглеждате все по-борбени, ще демонстрирате и лидерски качества, така че ще имате шанс да преобразите бъдещи перспективи на развитие,  приоритетно – вашето материално състояние.

Дори и да съществуват някакви предизвикателства пред вас – вие ще можете да ги преобръщате във ваша полза.

Вашата популярност расте, но по един естествен начин и висока конкуренция, а понякога и  преувеличени изисквания, дори и недоброжелателност.

Вие ще разберете в по-ярки краски кой допринася за благоденствието ви или се стреми да ви измести, да подмени вашите желания. Бъдете на щрек и внимавайте кого допускате до себе си.

На този фон трябва да припомним, че през идната около една година вашите успехи действително могат да бъдат значими и над обичайното, но вие трябва да преминете през едно водещо условие – да получавате подкрепа и одобрение от влиятелна личност, от партньори, лични или делови, повече да се съобразявате с околните, които ви обръщат внимание или имат някакво въздействие върху вашите бъдещи перспективи. Ако се концентрирате върху тази първа стъпка, с която се стартират процеси, водещи към своеобразен връх, тогава действително ще можете да преуспеете. Имайте го предвид и си изградете правилна стратегия, ако някой ви предизвиква, тогава се опитайте да го надскочите като успех или да го привлечете на ваша страна, но не е желателно да си създавате врагове, защото те може да се окажат доста силни и със съответните последици.

Вашите партньорски отношения се оздравяват чрез евентуални пътувания, защото обсъждате по-далечни перспективи на развитие и това има укрепващ ефект.

Вашият любим може да ви изненада приятно или пък ескалира вероятност да освежите и разнообразите отношенията си по един доста вълнуващ и нетрадиционен начин. Ако са необходими промени във вашите връзки – мнозина ще ги отключат сега.

Това, което може да развали настроението ви, са повишени разходи и чисто материални приоритети. Внимавайте тези въпроси да не застанат между вас и любими хора.

В друг случай, ако в миналото между вас и вашия партньор са се натрупали различия,  липса на доверие или лоялност, сега това ще изплува на повърхността…

Чудесен признак ще бъде, ако всичко е наред във вашите взаимоотношения, значи ще може да разчитате на същото и в бъдеще.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път или пък електронни медии за комуникация ще се превръщат в проводник, шанс да намерите любим човек.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени