СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Вашата социална активност ще расте и така е правилно, защото общуването ще се превръща в повод на множество възможности, така че да привлечете по-широка подкрепа от страна на околните, за да можете да наложите мнението си и авторитета си, така по-лесно ще постигнете целите и желанията си.

През настоящия период може да чуете новини или да проведете достатъчно важни разговори, които ще имат широко отражение.  Може да получите голяма яснота, да изчистите евентуално недоразумение от миналото, може да привлечете вид опека…

Ако в някой от вашите контакти са се натрупали по-сериозни недоразумения, тогава  някаква истина или факти, които ще изплуват на повърхността- ще предизвикат развръзка. Посланията не са еднозначни, в някои случаи- това ще оздрави съответните контакти по един естествен начин, защото вече няма недоразумения и всичко е ясно… Това ще се случи, когато тези отношения са перспективни. Ако това не е така, тогава вие ще  прекратите взаимоотношения или договори, които са изчерпани.

Миналото ви застига по някакъв начин и придобивате голяма яснота, която може да касае чувства или пък чисто материални приоритети… Каквото и да е, знанието винаги е сила.

Можете да разчитате на доза късмет, така че повечето от вас ще имат на кого да разчитат, все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви.

Ще намирате време и за развлечения, ако  между вас и вашия партньор всичко е наред,  тогава сега ще можете да надградите и обогатите вашите отношения, някои от вас ще преживеят и незабравими, приятни моменти.

Комуникацията ще е много приятна или полезна.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта.

През втората част от седмицата- навлизате в период, през който може или трябва да се хармонизира и подобри най-близката ви среда на съществуване, в дома и семейството.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Пролетно, с панделки.

Ако сте пропуснали
Най-четени