СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Все по-важна тема за вас могат да се превръщат чисто финансови приоритети.  Сега е подходящо време вие да преговаряте за интересите си, да постигнете успехи, които ще ви действат обогатяващо. Позитивни тенденции, които зададете  през тази или следващата седмица- ще ви действат обогатяващо и ще разширяват хоризонтите ви на развитие през   идните месеци, а може и години. Колкото сте по-инициативни и имате ясен план за действие, толкова по-далеч можете да стигнете.

Някой от вас могат да вземат кардинални решения, които да преобразят материалното им състояние, други- ще започна да наваксват с резултати и постижения, към които са се стремели дълго, включително през изминалата 2022 г.

Трети- ще мога да разчитат на своето семейство, което ще ги подкрепя на различни нива, не е изключено и самите вие да решите да инвестирате в близките си, в недвижимо имущество, защото откривате че там можете да откриете най-голямо богатство или спокойствие.

Каквото и да е, изградете си стратегия и действайте в предпочитан от вас вариант, който ще допринесе за комфорта ви на съществуване и то за дълго.

През втората част от седмицата- в обкръжението ви се появява личност, която силно ви с подкрепя и от която можете да се възползвате.

Ще се радвате на все повече добронамереност от страна на околните, а думите ви ще имат повече чуваемост.

Въпреки всичко- вие сте в период, през който се измъквате от сложни ситуации или недоразумения, коренчето на които е в миналото. Все още можете да въздействате, да изчиствате евентуални недоразумения, стига да не са преминати някой граници. В такъв случай пред вас ще се разкрият внезапни, но не случайни шансове, ще наберат скорост тенденции, които сте очертавали или задавали  преди и нека те да ви порадват.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато Кари се разхожда из улиците на града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ