СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември ще обнови финансовото ви състояние, онова, което имате-общо. Колкото повече усилия сте полагали през изминалата година, толкова повече шансове ще се оформят пред вас да получите чисто материална разплата, награда и т.н.

Новолунието може да ви върне нещо изгубено, което ви е отнето неправомерно или пък, ако желаете- може да се върнете към стари източници за печалба, ако това ви интересува.

За да преумножите благата си обаче ,вероятно ще трябва повече да си сътрудничите или да се стремите да получавате вид подкрепа от влиятелни личности, партньори-лични или делови, концентрирайте се в тази посока и ще преуспеете, някой от възможностите сами ще застават на пътя ви.

Същевременно, ако имате натрупани дългове- морални или финансови, то ще трябва да се разплатите преди да продължите напред.

Една от най-големите ценности за нас е здравето, така че през идните седмици, че и месеци ще е препоръчително да инвестирате в себе си, по-добрия си тонус, да вземете превантивни мерки за физическото си състояние.

Както вероятно знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, набележете си конкретна цел, която ще има позитивен ефект върху благосъстоянието ви, набележете си конкретни стъпки и действайте след Новолунието, посейте семена, които ще прорастват дълго, през идните месеци, а може би и години.

Ако в този процес е на път нещо да остане зад гърба ви- не съжалявайте, значи то няма достатъчно енергия, за да продължи напред и ще бъде заменено много скоро, през януари от друго и по-перспективно.

През целия период ще се радвате на повече внимание, получавате хубави новини, предложения, които да порадват сърцето ви.

Ако сте сами- лек флирт може да прерасне в нещо повече и то бързо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени