СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 23.12.2019 – 29.12.2019

x


Новолунието на 26 декември ще обнови финансовото ви състояние, онова, което имате-общо. Колкото повече усилия сте полагали през изминалата година, толкова повече шансове ще се оформят пред вас да получите чисто материална разплата, награда и т.н.

Новолунието може да ви върне нещо изгубено, което ви е отнето неправомерно или пък, ако желаете- може да се върнете към стари източници за печалба, ако това ви интересува.

За да преумножите благата си обаче ,вероятно ще трябва повече да си сътрудничите или да се стремите да получавате вид подкрепа от влиятелни личности, партньори-лични или делови, концентрирайте се в тази посока и ще преуспеете, някой от възможностите сами ще застават на пътя ви.

Същевременно, ако имате натрупани дългове- морални или финансови, то ще трябва да се разплатите преди да продължите напред.

Една от най-големите ценности за нас е здравето, така че през идните седмици, че и месеци ще е препоръчително да инвестирате в себе си, по-добрия си тонус, да вземете превантивни мерки за физическото си състояние.

Както вероятно знаете, в началото винаги по-лесно се влияе, набележете си конкретна цел, която ще има позитивен ефект върху благосъстоянието ви, набележете си конкретни стъпки и действайте след Новолунието, посейте семена, които ще прорастват дълго, през идните месеци, а може би и години.

Ако в този процес е на път нещо да остане зад гърба ви- не съжалявайте, значи то няма достатъчно енергия, за да продължи напред и ще бъде заменено много скоро, през януари от друго и по-перспективно.

През целия период ще се радвате на повече внимание, получавате хубави новини, предложения, които да порадват сърцето ви.

Ако сте сами- лек флирт може да прерасне в нещо повече и то бързо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ