СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 24.08.2020 – 30.08.2020

x


Вие навлизате във важен период относно кариерното ви развитие или социален статус –  общо, включително и брачни отношения.

През тази седмица можете да чуете важни новини, в повечето случаи те трябва да оформят пред вас внезапни шансове да подобрите позициите си на работното място или да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват.

Подходящо време да преговаряте за интересите си, да потърсите по-подходяща работа, ако настоящата не ви удовлетворява… някои възможности сами ще застават на пътя ви, така че да спечелите нещо, към което се стремите, да материализирате идеите си, а за други – ще трябва да полагате повече усилия или ще трябва да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно…

Отново като вариант – може да се наложи да инвестирате в проект, бизнес, любими хора… Това могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

През втората част на седмицата може да произтече важно събитие, което засяга онова, което имате – общо. То може да се свърже с любими хора, с бизнес, с финансови или държавни институции, които пак така влияят на благосъстоянието ви. Поне разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи ползи или щети, буквално и в по-широк смисъл.

Това е крайно неблагоприятно време да задлъжнявате, да поемате финансови рискове. По-подходящо е да отстранявате влияния, които са способни да „точат ресурсите ви“.

Сърдечни взаимоотношения могат да се преобразят – посоката много зависи от това до колко имате общи интереси или това са външни причини, които са се натрупали, но сега ескалират.

Все още можете да влияете, насочвате, а в началото винаги е по-лесно, имайте го предвид и вземете мерки там, където е необходимо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ