СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Вашето ежедневие през тази седмица може да е доста натоварено, в известен смисъл дори стресово. Ако на работното ви място са необходими промени, то това ще бъде по-видно от обикновено и вие ще можете да разберете…

Възможно е от вас да се изисква да повишите квалификацията си, да отговорите на нови и по-високи изисквания, но общуването с влиятелни личности, които влияят на бъдещите ви перспективи на развитие не винаги ще е лесно и ще изисква от вас да бъдете по-гъвкави в общуването, за да се справите с някои предизвикателства и да ги превъртите в полза. Тази ваша повишена адаптивност може да ви помогне да отговорите на обновени очаквания на работното ви място, променени условия на труд, ако желаете разбира се.

Ако не желаете, ако вие не се намирате на подходящото място, тогава рязко може да скъсате договори, служебни отношения, които вече са изчерпани. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще, това, което ви дърпа напред и нагоре, това са вашите знания, умения, повишаване на квалификацията… Това е много важно, помага да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал.

Някои от вас може да решат да пътуват за удоволствие, да се отдадат на хоби и това действително ще ви подейства разтоварващо, може и да укрепи ваши сърдечни връзки.

Полезно е и да бъдете по-внимателни към вашето здраве, да се пазите от инциденти,  особено на път.

През тази седмица може да спечелите нещо важно за вас, може да повишите доходите си –  като разчитате на партньор, на финансови или държавни институции, на подкрепа от страна на личност, която влияе на благосъстоянието ви.

Възползвайте се от новолунието на 28 юли, за да разчупите статуквото, надскочите постигнатото досега и по горе-описания начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилът никога не излиза във ваканция.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ