СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Вашето ежедневие през тази седмица може да е доста натоварено, в известен смисъл дори стресово. Ако на работното ви място са необходими промени, то това ще бъде по-видно от обикновено и вие ще можете да разберете…

Възможно е от вас да се изисква да повишите квалификацията си, да отговорите на нови и по-високи изисквания, но общуването с влиятелни личности, които влияят на бъдещите ви перспективи на развитие не винаги ще е лесно и ще изисква от вас да бъдете по-гъвкави в общуването, за да се справите с някои предизвикателства и да ги превъртите в полза. Тази ваша повишена адаптивност може да ви помогне да отговорите на обновени очаквания на работното ви място, променени условия на труд, ако желаете разбира се.

Ако не желаете, ако вие не се намирате на подходящото място, тогава рязко може да скъсате договори, служебни отношения, които вече са изчерпани. Можете да надникнете в по-далечното бъдеще, това, което ви дърпа напред и нагоре, това са вашите знания, умения, повишаване на квалификацията… Това е много важно, помага да разгърнете и демонстрирате вашия потенциал.

Някои от вас може да решат да пътуват за удоволствие, да се отдадат на хоби и това действително ще ви подейства разтоварващо, може и да укрепи ваши сърдечни връзки.

Полезно е и да бъдете по-внимателни към вашето здраве, да се пазите от инциденти,  особено на път.

През тази седмица може да спечелите нещо важно за вас, може да повишите доходите си –  като разчитате на партньор, на финансови или държавни институции, на подкрепа от страна на личност, която влияе на благосъстоянието ви.

Възползвайте се от новолунието на 28 юли, за да разчупите статуквото, надскочите постигнатото досега и по горе-описания начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ