СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 25.07.2022 – 31.07.2022

x


Вие се намирате в един от най-важните периоди за вас през годината, когато вашето кариерно развитие, професионална реализация, обществено положение могат да се обновят, да зададат нов вектор на развитие, особено след новолунието на 28 юли.

Периодът е отличен да утвърдите авторитета си, да се изкачите по йерархичната стълбичка, да постигнете успехи на работното място, които ще имат широко отражение, за следващите месеци, а може и години.

Получавате много редки шансове, от които следва да се възползвате и колкото са по-големи амбициите ви, толкова по-далеч можете да стигнете. Ако нямате работа или тя не е подходяща за вас, тогава точно сега е подходящо да си потърсите и намерите такава,  вероятността това да се случи през тази или дори следващата седмица, е повече от голяма.  Въпреки това, не всичко се развива толкова гладко или лесно.

Вашите успехи ще преминават през определени предизвикателства, които ще тестват вашата адаптивност, креативност и т.н.

Вие може да се сблъскате с повишена конкуренция, дори недоброжелатели, които могат да ви изненадват със своите действия и да ви поставят в непредвидени ситуации.

Не се поддавайте на провокации, които могат да ви дестабилизират, разминат с желанието и да ви въвлекат в деструктивни конфликти. Околните се превръщат в проводник на напрежение, както казах вече – това може да тества вашата адаптивност, така че да съхраните възможности, които иначе се очертават на пътя.

Това, на което можете да разчитате е, демонстрацията на собствените ви качества,  демонстрация на най-доброто, на което сте способни, това ще бъде забелязано и оценено по достойнство, ще се превърне в пробивна сила, особено, ако избягвате спорове, не се предоверявате, внимавайте кого допускате до себе си…

През тази седмица вашият партньор може да се държи непредвидимо, ако възникнат недоразумения, тогава е полезно да проследите причинно-следствени връзки и да ги отстраните хладнокръвно.

Ако всичко е наред във вашите взаимоотношения, тогава можете да се поздравите и да считате, че може да очаквате лоялност, надеждност от отсрещната страна и в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Стилът никога не излиза във ваканция.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ