СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 26.02.2024 – 03.03.2024

x


Все по-важна тема за вас се превръща дома и семейството. Някои от вас ще се захванат с дела, които касаят ремонти, други ще помагат на близките си, ще предприемат стъпки,  които ще имат позитивен ефект върху благоустройството у дома, комфорта на съществуване.

Ако това не е ваша тема, значи навлизате в по-динамичен период, през който трябва да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети, включително като делегирате отговорности, пренареждате по важност ангажиментите си.

Отново като вариант – някои от вас може да се готвят за голямо ново начало, което ще прилича на прелистване на нова страница, вид развръзки, надграждане на едни тенденции и продължение на други, които касаят семейството, но и чисто професионални ангажименти… Диапазонът може да е по-широк и да намести пластовете под краката ви на всички нива.

През цялата седмица информационният поток е много усилен, носи ви ценно знание и ви подтиква да защитавате интересите си, а понякога и да влизате в словесни битки, за да излизате победители, да не позволявате да бъдете изместени.

Пазете се от недоразумения с ваши колеги, които могат да имат широко отражение и със съответните последици.

Защитавайте тезата си аргументирано, гъвкаво, така че да получите вид подкрепа на вашите идеи и желания, да превъртите някои предизвикателства в полза.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще прекратите договори и контакти, които са изчерпани…

Комуникацията е повод за промени, възползвайте се и насочвайте внимателно…

В любовта – не са изключени разяснителни разговори, може да чуете и да изкажете думи,  които да преобразят връзката ви и нека това да е повод за укрепване, а не нещо друго, като не губите крайна цел от поглед, демонстрирате обич, която единствена е способна да върши чудеса, когато се налага…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени