СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 26.02.2024 – 03.03.2024

x


Намирате се в доста позитивен период, през който да демонстрирате най-доброто от себе си, а то да бъде забелязано и оценявано по достойнство.

Все ще се намират хора и обстоятелства, които да ви подкрепят, да стоплят душата ви, да се превърнат в повод да сбъднете съкровено желание или да се почувствате удовлетворени…

Мнозина притежават доза късмет, може да се възползвате и от интуицията си, която ще ви подсказва най-верен път към вашето щастие.

Чудесен период да оздравите партньорски отношения като прекарвате повече време навън, развличате се, доставяте си някакво удоволствие… Евентуална рутина, дори битови задължения могат да са повод за разногласия и напрежение между вас и близките ви. Ако възникнат подобни ситуации, тогава е полезно да балансирате между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна, защото в повечето случаи вие ще можете да разчитате на добронамереност и разбиране, така че да се изгладят различията или да се превъртят в полза. Така и ще бъде, ако съответните връзки са перспективни.

Някои от вас може да са активно ангажирани в дома си поради ремонти, понеже семейството има нужда повече от вашето внимание и подкрепа…

Сега е моментът да изградите една стабилна база, върху която да надградите всичко останало и то да е перспективно, устойчиво на всички нива за вашия живот.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени