СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 28.09.2020 – 04.10.2020

x


Вие сте социално много активни, това се превръща в повод да откривате по-широка подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, а това е определящо за бъдещата ви реализация, шанс да разгърнете потенциала си и да заемете по-престижни позиции или като минимум да не позволите да бъдете изместени.

В значима степен можете да влияете на тенденциите като укрепвате отношения, които могат да допринесат за благоденствието ви, търсите компромис или пък прекратявате контакти, които ви дестабилизират, ще имате достатъчно подсказки в тази посока.

Ежедневието на повечето от вас ще е доста натоварено, но също извън обичайния ритъм. В оптимален вариант – това ще е повод да се справите с въпроси, които са се натрупали във времето, но са останали без изход и решение. В този процес мнозина ще се сблъскват с тайни процеси, които действат зад гърба им и ги дестабилизират, но знанието винаги е сила, от която да се възползвате. В някои случаи от вас ще се изисква повишена адаптивност, вероятно да допуснете нещо различно в подхода си, за да получите различен и по-позитивен резултат. В друг вариант – вие може да се дистанцирате за малко от текущи ангажименти, за да сглобите една цялостна картина, направите своеобразен избор…

Друга водеща тема за вас е финансовия ви просперитет. Не са изключени повишени разходи и те могат да се окажат полезни инвестиции в любими хора – партньори, пораснали деца или пък бизнес, ако имате такъв.

Все пак е полезно да внимавате чисто финансови въпроси да не застават между вас и близките ви. Как съумявате да защитавате интересите си разбирате в значима степен в дните на Пълнолунието, което е на 01 и 02 октомври. Концентрирайте се в по-далечното бъдеще, ако не всичко протича според очакванията ви, не губете главните цели, които ви правят щастливи, успешни. Помислете кое колко струва, буквално и в преносен смисъл, дали си заслужава цената и си изберете стратегия. Резултатите задължително ще се проявят и ще се отразят на онова, което имате, ако не веднага, то в края на годината с развръзки, трайни тенденции и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ