СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 29.04.2024 – 05.05.2024

x


Вашето ежедневие става все по-натоварено от ангажименти, възможно е да ескалират нови изисквания на работното място, а от вас да се налага да отговорите на тях.

В друг случай – чувате новини и провеждате разговори, които ви дават голяма яснота,  можете да погледнете в по-далечното бъдеще и отново в чисто професионален аспект или по теми, които касаят високи и честолюбиви планове.

Взаимоотношенията с някои ваши колеги може да са сложни, сега е подходящо да изчистите евентуални различия и да наблегнете на позитиви, ако желаете разбира се.

Някои от вас ще се чувстват все по-устойчиви и сигурни, защото ще разчитат на свой натрупан опит и авторитет, понеже има на кого да разчитате при нужда.

Подходящо време за оздравителни процедури или да въздействате добре на здравето си.

В любовта – задавате нов вектор на развитие в сърдечните си връзки и в повечето случаи тенденциите са напълно позитивни за вас. Въпреки високата ви ангажираност, вие ще намирате време и за развлечения, за любими хора, за хоби, така че може да преживеете доста приятни или незабравими мигове.

Водите конструктивни разговори, преговори, чрез които може да укрепите  взаимоотношения с любими хора или пък може да извършите вид трансформации, които в повечето случаи ще имат широко и позитивно отражение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени