СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 29.04.2024 – 05.05.2024

x


Все по-важна тема за вас ще се връщат взаимоотношения с близки и любими хора – ваш партньор или пораснали деца, ако имате такива. Може да укрепите тези отношения, ще се радвате на повече добронамереност и разбиране.

Ако в някой случай това не е така, сега е подходящо да изчистите различия, за да не позволявате те да ескалират в бъдеще време.

Повечето от вас притежават доза късмет, разчитат на добронамереност и разбиране,  влияят силно на тенденции, възползвайте се.

Ако това не е ваша тема, тогава може да сте концентрирани върху собствен бизнес или пък заемане на лидерски, управленски позиции. В този процес може да се сблъскате с борба за власт, буквално и в по-широк смисъл, може да я спечелите чрез висока адаптивност, но и воля, качества, които демонстрирате.

Ескалират повишени разходи, в повечето случаи това ще са полезни или неизбежни инвестиции – във вас самите, в любими хора, във вашия бизнес.

Все пак периодът е подходящ да прекратите контакти, които могат да ви нанесат щети, ако има такива ще ги идентифицирате и може да вземете мерки.

Вашата самоувереност и стабилност растат, повечето от вас имат усещането, че рестартират живота си, образно казано, на практика може да е точно така.

Друга приоритетна тема ще се оказва вашия дом, семейство, местоживеене или недвижимо имущество.

Някои ще решат да инвестират в дома си, други ще се справят с наследства, трети ще предприемат ремонти, премествания, вариантите са много като самия живот, но ви дават шанс за трансформации, които ще допринесат за комфорта ви на съществуване.

Мнозина разчитат морално и дори финансово на близки и на семейство.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени