СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.03.2020 – 05.04.2020

x


Социалната ви активност е много висока, причините са в голям диапазон, например нараснала е собствената ви амбиция, желание да се доказвате, създавате и укрепвате връзки и в този процес, ако действате стратегически, тогава действително ще успеете, ако не веднага, то през последните дни на периода и през следващата седмица.

На този етап е полезно да избягвате евентуални конфронтации с важни за вас личности, по-възрастни и авторитетни личности, хора, с които имате дългосрочно взаимодействие.

При обмен на информация не са изключени разяснителни разговори, които изчистват недоразумения, показват какво препятства пътя ви към успеха… Приоритетно разясняваните теми могат да бъдат свързани с професионалната ви реализация, ритъм на ежедневието, ангажименти, които имате, те рязко могат да се променят под натиска на нови изисквания, условия на труд. В оптимален вариант това е вид обновление, промени, към които сега можете и трябва да се приспособите, да приемете, за да превъртите някои предизвикателства в полза. При ескалация на напрежение обаче, може да решите рязко да промените посоката, това ще се отрази на позициите ви колектив или може да скъсате договори, връзки, които са изчерпани. Вероятно е добре и още в началото да прецените какво действително искате и то в по-далечна перспектива, така че да си изградите вид стратегия за професионална реализация.

Някои от вас може да чуят новини, които да преобразят бъдещите планове, среда на съществуване. Знанието винаги е сила, в началото по-лесно се влияе… сега и през идните около два месеца вие ще си служите с думите като с оръжие – ще побеждавате, ранявате или търпите поражения… В този процес ще променяте начина си на мислене, ще се връщате към миналото, ще го анализирате, в повечето случаи това ще ви направи по-устойчиви на външни влияния.

От края на седмицата и до края на юли вие ще печелите с по-голяма лекота внимание и одобрение от страна на околните, ще можете да стабилизирате партньорските си отношения или да започнете вълнуваща връзка, ако сте сами. Популярността ви расте.

В дома и семейството ви може да съществува някакво скрито безпокойство, в такъв случай изяснете тези теми, за да не се превърнат във вид на явна ерозия. Ще имате достатъчно подсказки, анализирайте ги, ако се налага – вземете своевременни мерки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда избираме оversize в монохромни цветове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ