СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 30.03.2020 – 05.04.2020

x


Едни от най-важните събития сега се проявяват във вашия дом и семейство, те показват по-далечни перспективи на развитие, фон на съществуване, който ще се влияе и от близките ви.

Възможно е член от семейството да обсебва вниманието ви, да изисква повече внимание. Това може да бъде и вашият партньор, в оптимален вариант – намирате начин да си помагате, да реформирате връзката си в една по-положителна посока, да я обновите, с нещо ново и като гледате в по-далечното бъдеще.

В не толкова подкрепящ случай могат да ескалират различия, опитайте се да ги стопирате своевременно, в началото винаги по-лесно се влияе. Все пак и тогава това ще изисква повече време, за да се справите, да кажем до юли на този етап. Помислете какво трябва да се промени, ако стоят подобни предизвикателства, за да се получи различен от настоящия и съответно по-добър резултат.

Отново като вариант – захващате се с въпроси, които се отнасят до комфорта ви на съществуване, разрешавате имотни или битови казуси, инвестирате в недвижимо имущество. Но ако не е спешен ремонт например, не бързайте, защото към настоящия момент това ще е съпътствано със затруднения, понякога над средното ниво, изчакайте до следващата седмица, особено, ако става въпрос за премествания, уреждане на документи, включително чисто финансови.

Друга водеща тема е професионалната ви реализация – до средата на април вие можете да се докажете или да направите важни стъпки, които ще утвърдят позициите и авторитета ви за дълго.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Предвестници на пролетта.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ