СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Стрелец 30.08.2021 – 05.09.2021

x


Вие се намирате във важен период за вашето кариерно развитие, обществено положение, репутация като минимум. Възможно е да съществувате в среда на повишена конкуренция или от вас да се изисква да демонстрирате най-доброто от себе си, за да утвърдите авторитета си, за да постигнете успехи, за да превъртите евентуални предизвикателства в полза.

Възможно е да изпитвате дълбоки вътрешни съмнения, доза несигурност поради външни влияния, които ви действат точно така – дестабилизиращо. Хубаво е в такъв случай да се вслушвате във вътрешния си глас, да проследявате причинно-следствени връзки и в дълбочина, обективно, така че да откриете коренчето на случващото се и да вземете съответни мерки. Ако действате по този начин, тогава ще превъртите всички предизвикателства в полза, а през втората част от седмицата може да очаквате, че ежедневието ви постепенно ще навлезе в по-обичаен ритъм, пред вас могат да се оформят внезапни шансове, приятни изненади, разтоварване от напрежение, ако е съществувало такова, защото се намират изход и решение, енергията се канализира в определена посока, която може да се окаже ново направление за дълго.

През цялата седмица вашата социална активност е доста висока, не е изключено да се появят и нови хора, които да освежат и разнообразят ежедневието ви.

През втората част от седмицата водите доста конструктивни разговори, може да постигнете дългосрочни договорки, дори подписване на договори, може да привлечете влиятелна опека, да разширите влиянието си или да получите много хубава новина, която допринася за чувството на щастие или вид удовлетворение.

В дома и семейството ви са възможни някои недоразумения, може би е добре да прекарвате повече навън време, да бъдете социално по-активни, за да се справите по-лесно с това предизвикателство.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ