СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 30.08.2021 – 05.09.2021

x


Вие се намирате в отличен период, през който демонстрирате най-доброто от себе си, то се забелязва и оценява по достойнство, така че през втората част от седмицата може да се превърне в повод вие да спечелите нещо важно за вас, това като минимум може да е морално удовлетворение, но може също така да е повишение, ако условията на труд го позволяват, може да е заемане на нови и по-престижни позиции, печалба – като своеобразна награда за всички полагани от вас до този момент усилия.

При всички случаи, сега може да въздействате над обичайното върху теми, които са свързани с материалното ви състояние и кариерно развитие.

Не всичко ще протича толкова гладко и спокойно, напротив – постигането на целите може да премине през своеобразен катарзис, необходимост нещо да се промени, да се преодолее предизвикателство, но има големи шансове вие да се справите с това.

Почти през цялата седмица може да водите напрегнати разяснителни разговори или преговори, в този процес се изясняват много истини, част от тях може и да не са твърде по вкуса ви, но пак така ще ви помогнат да направите  правилен избор, да укрепите връзки, които са важни за вас.

Ако все пак това е невъзможно, тогава през тази седмица рязко ще скъсате връзки или договори, които са безперспективни.

Хубаво е да се пазите от манипулации и подвеждане, въпреки че в повечето случаи, ако има някаква некоректност, вие ще можете да я идентифицирате.

В крайна сметка ще разберете на кого и в каква степен можете да разчитате, а това винаги е полезно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени